Sparen voor extra korting

Spaarprogramma

Spaarprogramma

Hoe werkt het eigenlijk?

De spelregels

Bij Studio Jong kun je sparen voor leuke kortingen! Supertof natuurlijk. Maar hoe werkt dat nou precies? Je leest er hier alles over.

Hoe kan ik beginnen met sparen?

Om mee te sparen hoef je maar 1 ding te doen: inloggen! Heb je nog geen account? Je kunt met bovenstaande link eenvoudig een nieuw account aanmaken.

Op dit moment is sparen voor extra korting alleen mogelijk voor particuliere klanten.

Hoe kan ik mijn spaarpunten inzetten voor korting?

Vanaf 60 spaarpunten kun je jouw spaarpunten inzetten voor korting. Heb je minder dan 60 punten? Dan moet je nog eventjes verder sparen voordat je jouw korting kunt gebruiken.

Hoeveel punten krijg ik per aankoop?

Met elke euro die je bij ons uitgeeft verdien je 1 punt. Je kunt net zoveel punten sparen als je wilt. Ze zijn inzetbaar vanaf 60 punten of meer.

Wat zijn mijn punten waard?

Elke spaarpunt is 5 eurocent waard! Heb je bijvoorbeeld 100 punten gespaard? Dan heb je op je eerstvolgende aankoop een leuke korting van maar liefst €5,-

Hoe kan ik extra punten verdienen door een link te delen?

Met de roze Korting Sparen button linksonderin je scherm kun je zien dat je ook extra punten kunt verdienen door je eigen persoonlijke kortingslink te delen. Dit werkt als volgt:

 • Klik op Korting Sparen linksonderin je scherm.
 • Kopieer jouw persoonlijke link met de grijze kopieer-knop.
 • Deel je persoonlijke kortingslink met een vriend(in).
 • Hij/zij doet een aankoop met behulp van deze link.
 • Zodra de aankoop is afgerond ontvang jij maar liefst 100 (!) spaarpunten.
 • Je vriend(in) ontvangt maar liefst 50 spaarpunten extra.


Let op: de bestelling moet een minimale waarde van €10,- hebben om beiden extra spaarpunten te verdienen. Zit de bestelwaarde hieronder, dan worden er geen extra spaarpunten verdiend.

Spaarpunten worden pas toegekend zodra de aankoop betaald en verzonden is.

Zijn er nog andere manieren waarop ik spaarpunten voor extra korting kan verdienen?

Yes! Die zijn er zeker. Als je jouw verjaardag invult ontvang je van ons 25 extra spaarpunten. Wanneer je dan uiteindelijk jarig bent krijg je een tof cadeautje van ons! 

*Psssst: dat cadeautje wil je niet missen!

Zijn er naast spaarpunten nog meer manieren waarop ik korting kan ontvangen?

Ook nog! Als jij een product hebt gekocht en je er een review over schrijft, ontvang je van ons een persoonlijke kortingscoupon. Te gek toch?

Een paar dagen nadat je een aankoop hebt gedaan vragen we je per e-mail of je een review wilt schrijven, heb je dit gedaan? Dan krijg je automatisch een mailtje met een persoonlijke kortingscode voor een volgende aankoop. Let op, dit valt buiten dit punten spaarsysteem.

Je antwoord niet gevonden? Stel je vraag alsnog!

Contactformulier

Elke spaarpunt is 5 eurocent waard! Heb je bijvoorbeeld 100 punten gespaard? Dan heb je op je eerstvolgende aankoop een leuke korting van maar liefst €5,-

close icon Korting Sparen

Klant

Reseller

Snel je pakketje in huis.

Verzenden

We streven ernaar om de bestelde producten binnen 48uur te verzenden, dit geldt voor producten waarbij niet een specifieke levertijd bij staat vermeldt. We verwerken op maandag ochtend, woensdag ochtend en vrijdag bestellingen. We weten dat je de product(en) zo snel mogelijk in huis wilt hebben en daarom doen we ons best zo snel mogelijk te verzenden. Als het niet lukt om aan de beloofde levertijd te voldoen dan laten we dat via een e-mail weten.

Alle bestellingen worden met PostNL verzonden. Wij hebben helaas geen invloed op de bezorgsnelheid van PostNL. Vaak worden de bestellingen binnen 24uur van verzending bezorgd maar soms loopt er vertraging op. Neem gerust contact met ons op als je je zorgen maakt over waar de bestelling blijft.

Weten waar je aan toe bent.

Verzendkosten

Nederland:

 • Enveloppenpost a €2,95: onder andere muurstickers en speelstickers (zonder track and trace)
 • Pakketpost a €6,50: grote vellen stickers waaronder de Sticky Roads vloerstickers.

Europa:

 • Enveloppenpost a €3,95: onder andere muurstickers en speelstickers (zonder track and trace)
 • Pakketpost a €7,95: grote vellen stickers waaronder de Sticky Roads vloerstickers.
Rest van de wereld:
 • Enveloppenpost a €3,95: onder andere muurstickers en speelstickers (zonder track and trace)
 • Pakketpost a €15,95: grote vellen stickers waaronder de Sticky Roads vloerstickers.
 

Voor ieder wat wils.

Bezorgen & Afhalen

Bestellingen in Buitenpost worden gratis bezorgd.

Ophalen in Buitenpost: maak hiervoor een afhaalafspraak door een mailtje te sturen.

Ophalen in Surhuisterveen: bij conceptstore FVRTS in Surhuisterveen (De Dellen 2b), de bestelling ligt dan de eerst volgende zaterdag voor je klaar om afgehaald te worden.

Voor als je er echt niet blij mee bent.

Retourneren

Je hebt bij elke bestelling het recht om binnen 14 dagen aan te geven dat je een deel of de hele bestelling wilt retourneren. Mail daarvoor naar info@studiojong.com met daarin je naam, adresgegevens, het ordernummer van de bestelling en welke product(en) je wilt retourneren. De producten moeten ongebruikt zijn. Het terugsturen van de producten moet binnen 14 dagen na dat je hebt aangegeven dat je de producten wilt retourneren gebeuren.

De kosten voor het retourneren zijn voor jezelf. Bewaar de eventuele track and trace code van de retourzending goed, dit is het bewijs van je verzending. Let op: mocht je de producten retour zenden zonder track and trace en het poststuk raakt kwijt bij PostNL dan kunnen we helaas niet het geld terug storten. Het bedrag van de geretourneerde bestelling krijg je zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk 30 dagen, nadat we de retourzending hebben ontvangen.

Retouradres:

Studio Jong
Concourslaan 5
9285 SG Buitenpost

De klant is koning.

Klantenservice

Heb je vragen, opmerkingen, complimenten of een klacht?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. We zullen op werkdagen binnen 24uur reageren. Het is mogelijk dan onze reactie in de e-mail spam map terecht komt, houd daarom deze ook in de gaten.

Whatsappen of een berichtje sturen via de chat knop rechts onderin het scherm kan altijd, we reageren zo snel mogelijk op werkdagen tussen 09.00-17.00uur. Telefoonnummer: 06-27131646