Daarom doen we wat we doen.

Over ons

Over ons

Klein maar fijn.

Zo begon het.

Even terug in de tijd. In 2015 rondde ik opleiding HBO Pedagogiek af en toen ging ik aan het werk. Ik werkte een aantal middagen in de week en soms een zaterdag. Dat was ideaal. Zo kon ik langzamerhand het bedrijf opbouwen. In begin 2016 kreeg ik steeds meer orders binnen en besloot ik me in te schrijven bij de KVK. Een paar maanden later heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gestopt met werken voor ‘de baas’. In de loop van de tijd heb ik zelf een website gebouwd en langzamerhand de webshop gevuld. Voor een completer assortiment kocht ik ook andere leuke producten in. Maar ik besloot om vanaf januari 2018 me alleen nog maar te richten op de stickers en dat bevalt ontzettend goed!

Het assortiment bestond toen nog uit alleen muurstickers voor op kinderkamers. Maar tegenwoordig heb ik een ruim assortiment aan speelstickers, muurstickers en feeststickers. Het hele proces van ontwerpen tot produceren doe ik zelf. Eerst maak ik een tekening (regelmatig op papier), deze zet ik om in de software en bewerk ik na. Vervolgens snijdt de machine de stickers uit, de sticker resten worden weggehaald en zo is het product klaar. Nog even inpakken en dan kan het naar de klant. Dit doe ik allemaal vanaf mijn zolderkantoor. De producten van Studio Jong worden in diverse (web)winkels in Nederland, Duitsland, België én zelfs in Griekenland verkocht. Toen ik begon had ik dit niet durven dromen!

Inspiratie voor mooie dingen

Samenwerking & inspiratie

Nu zijn we al weer in 2021 en bestaat Studio Jong al 5 jaar! Er zijn vele producten erbij gekomen. We zijn inmiddels al heel wat verkooppunten rijker. Ook zijn er in de loop van de tijd toffe samenwerkingen ontstaan met andere ontwerpers / tekstschrijvers waaronder Studio Kikor, ANNIdesign en onze nieuwste samenwerking met Papierpleziertjes. Het is fijn om samen te mogen werken met deze leuke, creatieve, vrouwelijke ondernemers!

In de webshop wil ik jou inspireren om zelf lekker aan de slag te gaan met bijvoorbeeld de kinderkamer. Op de inspiratiepagina vind je allerlei leuke DIY (do it yourself) stappenplannen waar je zo mee aan de slag kan gaan. Je hoeft het niet allemaal zelf te bedenken, maar laat je inspireren!

Heb je wat moois gemaakt? Dan vind ik het leuk om dat terug te zien. Op Instagram kan je ons taggen door @studiojong_com te noemen in het bericht of door #studiojong te gebruiken.

Van mooie unieke producten maken word ik echt gelukkig! Kan ik iets voor jou maken? Ik hoor het graag!

Sinds 2016 maakt Studio Jong speel-, muur- en interieurstickers voor jong en ouder(s). Dagelijks maken we klanten blij met onze zelf ontworpen producten.

Dit is wie we zijn.

Ons team.

Snel een antwoord, wel zo fijn.

Veelgestelde vragen.

Raamstickers zijn speciaal gemaakt voor op ramen. Deze stickers hechten op ramen omdat ze statisch zijn. Er wordt geen gebruik gemaakt van lijm en daardoor hechten ze alleen op ramen. Het grote voordeel van raamstickers is dat ze herbruikbaar zijn. Je kunt ze telkens weer op een ander raam plakken.

Muurstickers hebben een lijm laag en plakken daardoor op alle gladde ondergronden, ook op ramen. Deze stickers zijn eenmalig bruikbaar.

Op alle gladde ondergronden zoals: 

 • Muren geverfd
 • Muren behangen
 • Tafels
 • Vloeren
 • Papier
 • Kasten
 • etc.

Zo lang de ondergrond maar vlak is.

Ja dat kan! Buiten blijven de stickers ook goed plakken en ze zijn 3 jaar kleurvast. 

De muurstickers zijn voor eenmalig gebruik. Wel is het zo dat de muurstickers gemakkelijk te herplaatsen zijn als ze net geplakt zijn. Hoe langer de stickers op de muur zitten hoe sterker het blijft zitten.  

De kleurvastheid van de stickers zijn 3 jaar, voor die tijd mogen ze niet verkleuren.

Gebruik een föhn bij het verwijderen van de stickers. Hierdoor smelt de lijm een beetje en kan je de sticker gemakkelijk losmaken van de ondergrond.

Ja dat kan! Neem even contact met ons op via de mail: info@studiojong.com. Vermeld daarbij waar je naar op zoek bent en hoe groot de sticker(s) moet worden. Wij nemen op werkdagen binnen 24uur contact met je op.

Je antwoord niet gevonden? Stel je vraag alsnog!

Contactformulier

close icon Korting Sparen

Klant

Reseller

Snel je pakketje in huis.

Verzenden

We streven ernaar om de bestelde producten binnen 48uur te verzenden, dit geldt voor producten waarbij niet een specifieke levertijd bij staat vermeldt. We verwerken op maandag ochtend, woensdag ochtend en vrijdag bestellingen. We weten dat je de product(en) zo snel mogelijk in huis wilt hebben en daarom doen we ons best zo snel mogelijk te verzenden. Als het niet lukt om aan de beloofde levertijd te voldoen dan laten we dat via een e-mail weten.

Alle bestellingen worden met PostNL verzonden. Wij hebben helaas geen invloed op de bezorgsnelheid van PostNL. Vaak worden de bestellingen binnen 24uur van verzending bezorgd maar soms loopt er vertraging op. Neem gerust contact met ons op als je je zorgen maakt over waar de bestelling blijft.

Weten waar je aan toe bent.

Verzendkosten

Nederland:

 • Enveloppenpost a €2,95: onder andere muurstickers en speelstickers (zonder track and trace)
 • Pakketpost a €6,50: grote vellen stickers waaronder de Sticky Roads vloerstickers.

Europa:

 • Enveloppenpost a €3,95: onder andere muurstickers en speelstickers (zonder track and trace)
 • Pakketpost a €7,95: grote vellen stickers waaronder de Sticky Roads vloerstickers.
Rest van de wereld:
 • Enveloppenpost a €3,95: onder andere muurstickers en speelstickers (zonder track and trace)
 • Pakketpost a €15,95: grote vellen stickers waaronder de Sticky Roads vloerstickers.
 

Voor ieder wat wils.

Bezorgen & Afhalen

Bestellingen in Buitenpost worden gratis bezorgd.

Ophalen in Buitenpost: maak hiervoor een afhaalafspraak door een mailtje te sturen.

Ophalen in Surhuisterveen: bij conceptstore FVRTS in Surhuisterveen (De Dellen 2b), de bestelling ligt dan de eerst volgende zaterdag voor je klaar om afgehaald te worden.

Voor als je er echt niet blij mee bent.

Retourneren

Je hebt bij elke bestelling het recht om binnen 14 dagen aan te geven dat je een deel of de hele bestelling wilt retourneren. Mail daarvoor naar info@studiojong.com met daarin je naam, adresgegevens, het ordernummer van de bestelling en welke product(en) je wilt retourneren. De producten moeten ongebruikt zijn. Het terugsturen van de producten moet binnen 14 dagen na dat je hebt aangegeven dat je de producten wilt retourneren gebeuren.

De kosten voor het retourneren zijn voor jezelf. Bewaar de eventuele track and trace code van de retourzending goed, dit is het bewijs van je verzending. Let op: mocht je de producten retour zenden zonder track and trace en het poststuk raakt kwijt bij PostNL dan kunnen we helaas niet het geld terug storten. Het bedrag van de geretourneerde bestelling krijg je zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk 30 dagen, nadat we de retourzending hebben ontvangen.

Retouradres:

Studio Jong
Concourslaan 5
9285 SG Buitenpost

De klant is koning.

Klantenservice

Heb je vragen, opmerkingen, complimenten of een klacht?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. We zullen op werkdagen binnen 24uur reageren. Het is mogelijk dan onze reactie in de e-mail spam map terecht komt, houd daarom deze ook in de gaten.

Whatsappen of een berichtje sturen via de chat knop rechts onderin het scherm kan altijd, we reageren zo snel mogelijk op werkdagen tussen 09.00-17.00uur. Telefoonnummer: 06-27131646